Introductie
Hallo allemaal,
Gister avond aangekomen op kilimanjaro airport, daar werd ik opgewacht door barack(noem hem obama nu) die mij met een taxi naar de host familie bracht, het was al donker dus niet veel kunnen zien behalve alle mensen die snachts nog buiten langs de weg staan. eenmaal aangekomen bij het huis, bleek het een flink ommuurde huis te zijn met poort en alles erop en eraan.
in het huis verblijven ook kevin(waarmee ik een kamer deel) en emma die vandaag ziek was. daar werd ik door kevin volgestopt met informatie waardoor ik wel blij was toen we eindelijk gingen slapen. snachts nog een paar keer wakker geworden omdat de honden snachts nog weleens blaffen.
sochtends gewekt door de haan en ik zou om 9uur door obama worden opgehaald maar die belde dat hij niet kon komen en nu kwam jackie(supervisor medical) mij ophalen en naar het ziekenhuis brengen om me daar alles te laten zien.
het ziekenhuis is een compleet andere wereld net als de rest!
helaas moet ik alweer gaan, ga terug naar huis en daar even opfrissen en vanavond gaan we uiteten met een groep vrijwilligers
spreek jullie snel weer!
Kwa Heri
Hoi Erich ik ga je volgen hoor, leuk om te lezen. Ben benieuwd naar al jouw ervaringen.
Liefs Carlijn
We zijn blij te horen dat alles goed gaat, leuk dat je met
meerdere vrijwilligers in 1 huis zit en dan straks lekker
uit eten (struisvogelbiefstuk) veel plezier nog.
liefs pa en ma
He Erik, Gek idee dat je nu echt in Tanzania zit. Wel fijn dat je daar al zo snel contact hebt met de andere vrijwilligers. Ik ben benieuwd naar al je verhalen en foto's. Maak er een leuke tijd van. Lieve groeten,
Corrie
Erik,
Weer een mooi verhaal en ik baal steeds harder dat ik toch niet in jou koffer ben gekropen! Paste makkelijk!
Geniet Erik!
Sam
Hey Erik,
Kijk warm ontvangst dus (wat is de temperatuur daar?) altijd fijn om in een huis met een grote muur eromheen te slapen;) en waakhonden zijn ook wel fijn.
En natuurlijk willen we wel alle bizarre patientenverhalen horen, je hebt tenslotte nog geen geheimhoudingsplicht;)
(of heb je die alsnog moeten geven:p)
Veel plezier!!
Groetjes vanuit Miami!!
Ramon
Ha die Erik,
Fijn dat je goed bent aangekomen. Wij gaan je vanuit Bemmel volgen. Heel veel succes daar.
Groetjes Jolanda
Hoi Erik !
Zo te horen ben je met een leuk clubje mensen om je heen en hebben jullie het gezellig. Dat is wel fijn in zo'n ver en vreem land.
Wel bizar te lezen hoor, Erik op een OK !! (staat wel leuk op je cv, ha ha)
Nou wij zijn ook benieuwd naar je verdere avonturen daar.
Veel plezier en geniet van het land en de mensen.
Groetjes van Nicole en Patrick
Erik we heben van je aankomst in Transania
gehoord. we hebben van je eerste assistentie
bij een beenbreuk gehoord knap hoor.
veel succes. Dit was nederland niet gebeurd.